Sposób przygotowania

Nasiona kminku opłukać i wsypać do słoja. Zagotować wodę. Cukier rozpuścić w ciepłej wodzie i po schłodzeniu wymieszać ze spirytusem. Wlać do słoja z kminkiem. Odstawić na 5-6 dni. Przefiltrować wódkę przez gazę i rozlać do butelek.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    o takiej nie słyszałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Z chęcią wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !