Sposób przygotowania

Do miski wsypać mąkę, proszek, jajka, cukier i jogurt naturalny, wymieszać.
Margarynę rozpuścić, schłodzić i dodać do ciasta, zmiksować.
Gotowe ciasto nakładać na rozgrzaną gofrownicę i piec na złoty kolor.
KREM:
Do wysokiego naczynia wlać mleko, wsypać śnieżkę i miksować 5 minut.
Każdy gofr dekorujemy truskawkową pianką i układamy na piance truskawki.

Komentarze

  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Poproszę jednego! Pyszne są!
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Oj jak już dawno nie robiłam gofrów!! Pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Chętnie się poczęstuję,takie apetyczne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !