Sposób przygotowania

1. Boczek zmielić w maszynce do mięsa, zarumienić na suchej patelni, dodać olej, posiekaną cebulę i czosnek, zarumienić, ostudzić. Doprawic pieprzem.
2. Naleśniki: jajka wybić do naczynia, dodać mleko, zmiksować, stopniowo dodawać przesianą mąkę, sól i połowę smażonego boczku. usmażyć 8 naleśników, posypać pozostałym boczkiem i zwinąć w rulon. Podawać z keczupem lub ulubionym sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    bardzo fajne i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    malina

    lubię naleśniki ale takich nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !