Sposób przygotowania

Galaretkę przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu, można odrobinę mniej wody. Zanim stężeje wsypujemy płatki, winogrona i wlewamy porto wg uznania (lub można użyć sherry). wstawić do lodówki. Przed podaniem wyłożyć na to jagody i pokrojone truskawki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pięknie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ładnie sie prezentuje ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    wygląda super ciekawe jak smakuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    zdrowo i pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !