Sposób przygotowania

Wędlinę drobno pokroić i podsmażyć w garnku z grubym dnem, dodać drobno pokrojoną cebulę, a gdy się zeszkli, pokrojoną w kostkę paprykę. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Cukinie przekroić i wykroić gniazda nasienne. Każdą połówkę przekroić wzdłuż na 3-4 części a następnie na plasterki. Dodać z pomidorami i przecierem do garnka. Doprawić solą i pieprzem. Gotować na małym ogniu, aż wszystkie warzywa będą miękkie.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    już niemogę doczekać się cukinii z ogrógka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !