Sposób przygotowania

Rozpuścić drożdże z cukrem, dodać mąkę i pozostałe składniki, dokładnie wyrobić. Pozostawić ciasto do wyrośnięcia.
Kiełbasę pociąć na cienkie plasterki. Pieczarki drobno posiekać i podsmażyć na maśle.
Ser zetrzeć. Ciasto rozwałkować na nasmarowanej oliwą dużej blasze, podpiec w temperaturze 200° około 10 min. Ciepłe posmarować przecierem pomidorowym, ułożyć kiełbasę. Na nią wyłożyć pieczarki i kukurydzę. Posypać ziołami i tartym serem. Wstawić do piekarnika na jeszcze około 15-20 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mi nigdy nie wychodzi ciasto zawsze kupuje gotowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Nie ma, jak domowa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !