Sposób przygotowania

Cielęcine pokrój na małe kawałki.
Wymieszaj przyprawę z olejem, miodem i cukrem. Włóż do marynaty mięso i odstaw na ok godz.
Papryki, cebulę i plastry bekonu pokrój.
Na patyczki nakuwaj kawałki mięsa, papryki, cebuli i bekonu. Szaszłyki posmaruj pozostałą marynatą.
Grilluj ok 15 min.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    mniam:) super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    muszą być świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajne szaszłyki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ale są świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już mam na nie ochotę
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !