Sposób przygotowania

Rozpuścić galaretkę agrestową w 1 szklance gorącej wody i zostawić do stężenia.Następnie pokroić w kostkę.
Galaretkę cytrynową rozpuścić w 250 ml gorącej wody i przestudzić.Śnieżkę zmiksować z mlekiem,dodać do niej schłodzoną galaretkę i pokrojoną w kostkę galaretkę agrestową.Dodać łyżkę wiórek kokosowych i całość dokładnie pomieszać.
Blaszkę wyłożyć chrupkim chlebkiem i wlać masę.Ciasto wstawić do lodówki na co najmniej 2 godziny.Udekorować czekoladową posypką i wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    cudowny! trafiasz w moj gust :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !