Sposób przygotowania

Pomidory pokrój w ćwiartki. Cukinię i bakłażan przekrój wzdłuż na wąskie paski i usuń pestki. Obsmaż na rozgrzanej patelni razem z pomidorem.
Posmaruj serkiem wszystkie kanapki. Żłóż je na dwie porcje, kładąc po trzy, jedną na drugą. Na wierzch połóż warzywa i pomidora. Posyp orzechami, ozdób zieleniną i podawaj natychmiast.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mdepfs

    napewo smaczne, ale wyglada jak wziete z gazety, no i szkoda, ze brakuje brawdziwego zdjecia potrawy :(
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    uwielbiam takie kanapki
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    zdrowe kanapeczki ;-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    oryginalne
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    zdrowa i pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pydzna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    tak mogę zaczynać każdy dzień

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !