Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z jagód i godzików do pierogów

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagody 50 dag
cukier drobny 7 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z jagód i godzików do pierogów

Jagody starannie oczyścić i umyć. Wymieszać je z dużą ilością cukru i tak odstawić na chwilę. Gdy odejdzie z nich sok dodać do nich goździki i wymieszać. Tak przygotowane jagody nakładać jako farsz do pierogów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 08.04.2012 08:15
super
zuzanna_z 30.03.2012 11:33
fajne
LuKaSz4761 16.11.2011 10:22
super przepis
Tomasz17 15.11.2011 10:36
pychota
anulka69 29.10.2011 17:55
uwielbiam
kate.500 26.10.2011 08:16
uwielbiam pierogi
LuKaSz4761 08.10.2011 06:33
Super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam
Kopiko1983 29.09.2011 06:39
Pycha! Mniam...
magical66 25.09.2011 11:57
fajne nadzienie
novita23 03.09.2011 11:27
super
Natalia/tubisiek 02.09.2011 19:23
fajne
Tomasz17 01.09.2011 10:54
bardzo fajne
anja3107 12.07.2011 17:00
super
joanna77 08.07.2011 10:36
mniam
Ania67 27.06.2011 22:14
super
piotereq 18.06.2011 10:39
pyszne
AgaS10 18.06.2011 05:07
pyszne:)
Kuchareczekjeden 17.06.2011 11:51
świetne
szyba 17.06.2011 07:58
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak