Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie z warzyw i ryby do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 50 dag
włoszczyzna 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie z warzyw i ryby do pierogów

Włoszczyznę umyć i ugotować.
od koniec gotowania dodać o niej oczyszczoną rybę (ugotować). Gdy wszystko będzie miękkie odcedzić wodę. Całość doprawić solą, pieprzem i zmielić. Na koniec do nadzienia dodać szczyptę oregano.
Podawać jako farsz do pierogów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 04.05.2012 11:35
super
Aneta41 24.04.2012 15:00
takich pierogów nie jadłam
fictor123 31.03.2012 08:51
dobry
IKrakowianka 15.01.2012 17:12
super pomysł
jeta72 03.11.2011 18:17
fajne
Kopiko1983 29.09.2011 06:38
ciekawy pomysł :)
magical66 24.09.2011 14:55
super
Ania67 27.06.2011 22:14
świetne
Marzena34 23.06.2011 14:03
fajne,wypróbuje
piotereq 19.06.2011 09:51
super
Kuchareczekjeden 18.06.2011 05:19
super
AgaS10 18.06.2011 05:08
smaczne:)
szyba 17.06.2011 07:58
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak