Sposób przygotowania

Mąkę posiekać z masłem roślinnym, zagnieść ze śmietaną i cukrem ( można dodać więcej śmietany). Ciasto zawinąć w folię spożywczą i włożyć na godzinę do lodówki, następnie rozwałkować. Z ciasta wykrawać ciastka, smarować je na środku dżemem i piec około 45 minut w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    To jest to co lubię - pychotki :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    zrobie takie ciasteczka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super, bo takie delikatne w smaku
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    napewno świetnie smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !