Przepis i sposób przygotowania na: Mięsny kociołek
2. Mięso mielone wyrób z bułką tartą, przypraw. Uformuj klopsiki, wrzuć do fasoli. Ugotuj. Dodaj sos, połącz, przypraw.
szynka wieprzowa | 1/2 kg |
fasola Jaś | 1/2 kg |
pieczrki | 20 dag |
marchewka | 2 szt. |
cebula | 2 szt. |
ogórek kiszony | 2 szt. |
papryka | 1 szt. |
olej | |
sos meksykański | 1 słoik |
sól | |
pieprz | |
papryka mielona | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
mięso mielone wieprzowe | 1/2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: