Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dyniowa surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dynia 0,5 kg
sok z cytryny
cukier 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
kiwi 2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Dyniowa surówka

Dynię obrać ze skóry i pokroić w drobną kostkę. Skropić sokiem z cytryny i posolić. Odstawić na 15 min. Odcedzić nadmiar soku i posypać cukrem, solą, skropić oliwą i wstawić do lodówki na 20 min. Kiwi obrać i pokroić w kostkę, wymieszać z dynią.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 29.10.2013 19:25
fajny pomysł nigdy jeszcze nie robiłam
olkaaa 05.04.2013 07:37
extra przepis
Wafelek2601 29.01.2013 12:14
Smaczna i zdrowa surówka
kate.500 09.12.2012 00:15
super
Elżbieta17 25.10.2012 17:14
pomysłowe
misia53 24.08.2012 11:16
ciekawy przepis
kuklik 21.08.2012 12:20
ciekawa
alaaa 08.06.2012 19:01
no takie to nie robiłam,nie wiem czy by mi smakowała
Dorian 03.10.2011 08:52
super pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak