Składniki:
mięso mielone | 600 g |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 |
mleko | 1/2 szkl |
starty zolty ser | 2-3 lyzki |
śmietana | 1 szkl |
mąka | 3-4 lyzki |
jajko | 1 |
oliwa | 6 lyzek |
sól | |
pieprz | |
ziola prpwansalskie | |
bulion warzywny | 1 szkl |
kajzerka | 1 czerstwa |
mięso mielone | 600 g |
pieczarki | 250 g |
cebula | 1 |
mleko | 1/2 szkl |
starty zolty ser | 2-3 lyzki |
śmietana | 1 szkl |
mąka | 3-4 lyzki |
jajko | 1 |
oliwa | 6 lyzek |
sól | |
pieprz | |
ziola prpwansalskie | |
bulion warzywny | 1 szkl |
kajzerka | 1 czerstwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: