Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Przekroić na połówki i oprószyć solą i pieprzem. W gorącym bulionie rozpuścić żelatynę, doprawić do smaku i odstawić do ostygnięcia. Na półmisek wyłożyć osączony z zalewy groszek konserwowy i ułożyć na nim połówki jajek. Zalać tężejącym bulionem i udekorować.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Piękne i pyszne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Bardzo ładnie wyglądają, aż ślinka leci:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kome

    Ale śliczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !