Sposób przygotowania

Buraki gotujemy, studzimy, obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Papryki myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w paski. Cebule obieramy i kroimy w półtalarki. Wszystkie składniki mieszamy. Ocet, cukier, sól zagotowujemy, studzimy i dodajemy do warzyw. Mieszamy. Następnie przekładamy do słoików, zakręcamy i pasteryzujemy 25 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    też robię taką sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo lubię taką sałatkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    oj,też bardzo lubię takie sałatki:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !