Sposób przygotowania

Grzyby pokroić w plasterki, cebulę posiekać, paprykę pokroić w kostkę. Na rozgrzanym oleju podsmażyc grzyby, dodać cebulę i paprykę. Doprawić solą, pieprzem oraz papryką mieloną. Dusić ok. 20 min. Pomidora pokroić w kostkę, dodać do gulaszu i dusić jeszcze 10 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    musi być dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    może być smaczne,,
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    interesujące danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie robiłam jeszcze nic z boczniaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    a ni ja - nie znam tych grzybow
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !