Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z boczniaków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

boczniaki 25 dag
cebula 1 szt
pomidor 1 szt
zielona papryka 1 szt
papryka mielona 1 łyżeczka
olej 1 łyżka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z boczniaków

Grzyby pokroić w plasterki, cebulę posiekać, paprykę pokroić w kostkę. Na rozgrzanym oleju podsmażyc grzyby, dodać cebulę i paprykę. Doprawić solą, pieprzem oraz papryką mieloną. Dusić ok. 20 min. Pomidora pokroić w kostkę, dodać do gulaszu i dusić jeszcze 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 16.10.2013 07:58
fajny przepis
olkaaa 06.04.2013 12:48
chętnie spróbuję
dorotka0000025 23.02.2013 16:15
a ni ja - nie znam tych grzybow
barbara11561 28.08.2012 12:14
nie robiłam jeszcze nic z boczniaków
Aneta41 04.07.2012 19:57
interesujące danie
alaaa 10.06.2012 17:38
może być smaczne,,
aacaac 06.02.2012 08:02
fajne
smakoszek 18.09.2011 08:35
bardzo ciekawe danie
Magdalena1110 24.07.2011 08:12
musi być dobry
Ania67 16.07.2011 15:44
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak