Sposób przygotowania

zioła posiekać po czym wsypać do twarożku i dokładnie wymieszać powstały farsz doprawic do smaku sola i pieprzem Mięso ponacinać tak aby powstał płat Oprószyć sola i pieprzem Posmarowac twarozkiem i ciasno zwinac Spiąć wykałaczkami Mięso włożyć do natluszczonej formy oblożyć boczkiem i reszta ziół porószyc solą i pieprzem Piec 45 min w 175st C Podlewać bulionem Cukinię pokroić w półplasterki a cebule pomidory obrane ziemniaki i oczyszczone papryki w kostke Warzywa i przeciśnięty przez praskę czosnek dodać do mięsa po 20 min pieczenia

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo smaczne, ciekawe połączenie. Chętnie bym ją zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !