Sposób przygotowania

Włoszczyznę umyć oczyścić Kurczaka opłukać pokroić na kawałki Włożyć do garnka razem z włoszczyzną Dodać przyprawy Wlać 1,5 litra wody i gotować na wolnym ogniu pod przykryciem ok 1 godz Bulion przecedzić Pomidory sparzyć obrać ze skóry pokroić na cząstki i zmiksować z koncentratem i czosnkiem Krem wlać do bulionu i zagotować Makaron ugotować wg przepisu Połowę fety rozetrzeć dolewając stopniowo mleko Następnie wymieszać z mąką Dodać kilka łyżek gorącej zupy wlewać powoli do garnka Zupę zagotować Doprawić do smaku Gotową zupę przelać do talerzy dodać makaron Pozostałą fetę pokroić w kostkę i tuż przed podaniem włożyć po kilka do talerzy

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !