Sposób przygotowania

Papaję obrać ze skóry, wybrać pestki i zmiksować blenderem. Śmietanę ubijamy, dodajemy otartą skórkę z limonki i zmiksowaną papaję. Delikatnie mieszamy i przelewamy do wysokich szklanek, posypujemy migdałami. Schładzamy w lodówce ok. dwóch godzin.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mateusz/matikor

    no pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo egzotycznie ... bardzo pysznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    na pewno smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Mega pomysłowy i kreatywny a zarazem inowacyjny deser,...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm słodziutko
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !