Sposób przygotowania

Banany pokroić na plasterki i opiekać na maśle po obu stronach. Wyłożyć do pucharków i trzymać w cieple. Do pozostałego na patelni masła dodać cynamon, miód i rum. Gdy sos będzie gęsty, dodać posiekane orzechy włoskie. Banany polać sosem. Podawać na ciepło.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajniusie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    muszą być przepyszne w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !