Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziane czosnkowe krewetki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mrozone krewetki królewskie 1 opakowanie
czosnek 5 szt
oliwa 1 łyzka
sól 1 łyżeczka
Papryka ostra mielona Prymat 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: nadziane czosnkowe krewetki

krewetki rozmrażamy płuczemy i odsączamy na papierowym reczniku wkładamy je do miski dodajemy rozgniecione ząbki czosnku przyprawy i oliwę wszystko dokładnie mieszamy tak juz przygotowane krewetki wstawiamy do lodówki na minimum godzinę nastepnie krewetki nadziewamy na patyki do szaszłyków mozna przekładać je warzywami pomidorami papryką czy też cebulą szaszłyki pieczemy na grillu z obu stron aż sie zrumienieją

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża2 08.01.2012 18:24
coś nowego:) mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak