Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Grzyby namocz w zimnej wodzie. Odcedż, zalewę zachowaj. Pokrój w paski. Kiszoną kapustę pokrój, włóż do garnka, wlej zalewę z moczenia grzybów, dodaj grzyby. Ugotuj do miękkości. Cebule obierz, posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, zeszklij cebulę. Dodaj mielone mięso, usmaż. Dodaj kapustę z grzybami, wymieszaj. Chwilę podduś, przypraw solą i pieprzem. Makaron ugotuj w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Odcedż. Podawaj z kapustą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z mięsem jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !