Sposób przygotowania

Marchewki, pietruszkę, seler i cebulę, zetrzyj na tarce, podsmaż na oleju. Wsyp ryż, przesmaż. Wlej bulion, ugotuj. Karkówkę i boczek zmiel. Podsmaż na oleju, przypraw do smaku. Połącz z ryżem i warzywami, ostudż. Wbij jajka, wymieszaj przypraw do smaku. Kapustę sparz, wytnij zgrubiałe nerwy. Nałóż farsz ściśle zwiń. Gołąbki ulóż w garnku, zalej pół litra wody, zagotuj. Dodaj koncentrat pomidorowy, duś 50 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    palce lizać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !