Sposób przygotowania

Papryczkę pokroić drobno lub w plasterki; czosnek obrać i również pokroić. Obydwa składniki wrzucić do słoiczka, dodać kilka listków bazylii i zalać oliwą. Zamknąć szczelnie i odstawić na parę godzin lub całą noc.W zależności ile użyjemy papryki i ile czasu będzie zamknięta, taka będzie jej moc:)

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Rewelacyjna propozycja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    pychota i ile ma zastosowań...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    rewelacyjny przepis...:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !