Sposób przygotowania

Banany obierz i połóz na kawałkach folii aluminiowej. Posyp cukrem i pokrop sokiem z cytryny. Owiń folią i zgrilluj ok 10 min. Mandarynkę obierz i podziel. Płatki kokosowe upraż na złoty kolor. Rozpuść polewę. Banany wyjmij z folii aluminiowej i razem z mandarynkami rozłóż na talerzyki. Polewaj powstałym sokiem i polewą. Udekoruj kokosem, bitą śmietaną i melisą.

Komentarze

  • 8
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    świetne banany
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    muszą być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry banan:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    czasami grilluje banany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !