Sposób przygotowania

Buraki myjemy i gotujemy w osolonej wodzie. Studzimy, obieramy i kroimy w plastry. Cukinie myjemy, przekrawamy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w półtalarki.Cebule obieramy i kroimy w krążki.Wszystkie warzywa przekładamy do miski Do warzyw wsypujemy cukier, wlewamy olej i ocet. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na godzinę.Następnie warzywa wraz z zalewą przekładamy do słoików, zakręcamy i pasteryzujemy ok. 25 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !