Sposób przygotowania

Małe młode ziemniaki oskrobać ze skórki i w całości wkładać do garnka z rozgrzanym olejem. Ziemniaki muszą być cała zanużone.Gotować na złoty kolor z wszystkich stron, aż będą miękkie. Około pół godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakołyk na czasie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    Po upieczeniu zawsze troszkę posolę, są lepsze
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    jeszcze nie widziałam takich ziemniaczków, piękna sprawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    pychaaaaaaaaaaaaa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    APETYCZNIE WYGLADAJĄ
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super wyszły ,takie złociutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, bardzo apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !