Sposób przygotowania

Fasolę moczyć przez 8 godzin i potem ugotować w tej samej wodzie. Jabłka, ogórki i grzybki pokroić w kostkę. Dodać do odcedzonej fasoli. Wymieszać z majonezem i doprawić do smaku pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pyszna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszna jadłam bardzo podobną
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi mieć ciekawy smak:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    rzadko robię sałatki z fasolą, ale ta na pewno jest wyśmienita

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !