Sposób przygotowania

Spód od pizzy (można zrobić wg przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/142472/spod-do-pizzy.html) smarujemy równomiernie oliwą, a następnie koncentratem pomidorowy. Na wierzch kładziemy plasterki salami, które posypujemy startymi pieczarkami. Na to pokrojoną w plasterki paprykę pepperoni, kostkę ananasa, połówki oliwek i całość jeszcze posypujemy warstwą startego sera. Pieczemy ok. 25 minut w temp. 190 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    smakowita
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Kolejny super przepis na pizzę!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    słoność oliwek, ostrość peperoni, słodycz ananasa, fajnie się komponuje i smakuje, chyba muszę zaserwować w domu tydzień pizzowy;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    To lubię !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ale cudna
  • 1
    original
    Opublikowano

    natii3624

    smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wszystkie Twoje pizze wyglądają przepysznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rzadko robiłem pizzę, ale odkąd zrobiłem pierwszą nie mogę przestać :o)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    na bogato! wygląd na pyszną!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !