Sposób przygotowania

1. Filety opłucz, wytrzyj. Czosnek obierz. Przeciśnij prze praskę. Wymieszaj z oliwą.
2. Każdy kawałek mięsa potnij na 3 paski. Posyp solą, pieprzem i papryką. Posmaruj oliwa. Na patyczki ponabijaj paski, formując falbankę. Ułóż na rozgrzanej patelni.
3. Smaż 7 min ( często obracaj, aby szaszłyki zrumieniły się równomiernie). Pomidory umyj, potnij w plastry, przypraw. Przełóż je kukurydzą. Podawaj z szaszłykami.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszę wypróbować :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !