Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z serem i bazylią

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela paprykowa 30 dag
ser żółty 15 dag
Bazylia suszona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z serem i bazylią

Mortadelę kroimy w cienkie plastry. Wkładamy je na rozgrzany tłuszcz, a następnie podpiekamy z jednej strony. Następnie obracamy ją na drugą stronę, nakładamy na nią ser, posypujemy bazylią i pozostawiamy na chwilę (aż ser stopnieje).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bgs1984 13.04.2012 10:42
pycha
halina17 11.04.2012 12:24
dobra kiełbaska z serem
Elżbieta17 05.02.2012 14:34
musi być smaczne:)
Izabela28 11.01.2012 12:56
aż ślinka leci:)
anja3107 01.12.2011 11:02
super
kate.500 20.11.2011 14:42
pycha
jeta72 03.09.2011 14:19
pycha
Ania67 28.06.2011 08:54
świetne
piotereq 25.06.2011 09:29
lubię:)
AgaS10 16.06.2011 21:32
lubię takie:)
Kuchareczekjeden 16.06.2011 21:03
robię podobnie i wszystkim smakuje
suzana 16.06.2011 11:04
super
gosia47-47 16.06.2011 10:30
dobre
pioge7 16.06.2011 10:23
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak