Sposób przygotowania

Mortadelę kroimy w cienkie plastry. Wkładamy je na rozgrzany tłuszcz, a następnie podpiekamy z jednej strony. Następnie obracamy ją na drugą stronę, nakładamy na nią ser, posypujemy bazylią i pozostawiamy na chwilę (aż ser stopnieje).

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    robię podobnie i wszystkim smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię takie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    aż ślinka leci:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi być smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra kiełbaska z serem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !