Sposób przygotowania

1. Mięso opłucz, pokrój w kostkę. Dymki oczyść, potnij na kawałki, a obrane szalotki na połówki. Składniki ponabijaj na długie patyczki. Oprósz sola i pieprzem. Smaż 8 min na 1/2 oliwy.
2. Papryki oczyść, pokrój na kawałki. Podsmaż na 2 łyżkach oliwy. Zmniejsz płomień i duś ok. 8 min. Wymieszaj z solem ze słoika. Przypraw do smaku.
3. Szaszłyki podawaj z papryką. Gotowe danie udekoruj rozmarynem i natką.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smakowity przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !