Sposób przygotowania

Rzeżuchę zmiksować blenderem z jajkiem, płatkami,solą i pieprzem. W tak przygotowanej masie zamoczyć mięso (jak nie macie samych polędwiczek,można dodać 1 filet z piersi kurczaka) i odstawić w chłodne miejsce na ok. godzinę. Na patelni rozgrzać olej. Smażyć na nim polędwiczki na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Apetyczny kurczak:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    ciekawy przepis na zielonego kurczaka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    fajnie wygląda i smakuje pewnie też
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajny pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    ale kolorowa:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    bardzo ciekawy przepis!;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo oryginalne. Wyglądają bardzo smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !