Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem po nicejsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
papryka czerwona 1 sztuka
jaja 3 sztuki
fasolka szparagowa 30 dag
pomidory 1 sztuka
cebula czerwona 1 sztuka
ogórek sałatkowy 1 sztuka
sól
pieprz
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem po nicejsku

Jajka gotujemy i kroimy w ćwiartki, fasolkę oczyszczamy i gotujemy, kroimy na mniejsze kawałki. Cebulę siekamy, paprykę, ogórka, pomidory kroimy w kostkę. Łączymy ze sobą wszystkie skaldniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 14.09.2011 22:10
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak