Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do nadziewania jajek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółtko jajek 4 sztuki
szynka wędzona 10 dag
chrzan 1/2 łyżeczka
majonez 1 łyżka
szczypiorek usiekany 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do nadziewania jajek

Żóltka rozgniatamy widelcem, szynske drobno siekamy. Dodajmey starty chrzan, pozostałe składniki. Farsz dokładnie ucieramy, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak