Sposób przygotowania

Drożdże wymieszać z cukrem,2 łyżkami wody i 1 łyżką mąki.Odstawić do wyrośnięcia.Resztę składników wymieszać z 1/2 litra letniej wody.Wymieszać i dodać wyrośnięte drożdże.Przełożyć do dużej włożonej papierem keksówki.Odstawić do wyrośnięcia.Piec ok.60 minut w temp.180 st. C.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    i wiem co jem
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    swojski chlebek najsmaczniejszy a przepis do wypróbowania...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    musi być smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo fajny chlebek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Przepyszny chlebek
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    domowe pieczywo zawsze smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !