Sposób przygotowania

Ciastem francuskim wykładamy formę na tarty ( wyłożoną papierem do pieczenia) wywijając boki.
Spód smarujemy sosem pomidorowym i posypujemy pokrojonymi oliwkami i kaparami.
Następnie kładziemy plasterki salami i sera mozarella- posypujemy posiekaną papryczką i przyprawą do pizzy.
Pieczemy około 12-15 minut w temperaturze 220 stopni

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Wow- fantastyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rewelacja! i do tego super smaczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Fantastyczny przepis:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super, uwielbiam takie jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pięknie wygląda i apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pięknie wygląda i apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    cudo przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    musi być przepyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    musi być przepyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    uwielbiam tarty, ale w takim wydaniu jeszcze nie próbowałam, wygląda przepysznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    supeer
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetne,wygląda super a jak smakuje.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    cudo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Aleee smaczne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !