Sposób przygotowania

Parówki naciąć z jednej strony,robiąc kieszonkę.Żółty ser (grubszy plaster) pokroić w szersze słupki i wcisnąć w kieszonkę.Każdą parówkę owinąć plastrem boczku i spiąć wykałaczką.Piec na grillu ok.5 minut z każdej strony.Można też zapiekać w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie na pewno spróbuję .
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za nimi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis na pewno spróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Zapowiadają się przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !