Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonym buraczkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
buraki czerwone 1 średnia kulka
szczypiorek 1 pęczek
jabłko 1 małe
sól
pieprz
cukier
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonym buraczkiem

Buraka ugotować.Obrane jabłko i buraka zetrzeć na dużych oczkach. Kapustę poszatkować, szczypiorek opłukać i posiekać. Wszystkie składniki skropić oliwą i doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem. Surówkę dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 06.08.2013 22:20
Oj często robię taką do obiadu.
PaniMISIOWA 25.07.2012 10:47
super
Ania67 07.01.2012 22:34
apetyczna
AgaS10 08.11.2011 19:46
często robię buraki,muszę zrobić według Twojego przepisu:)
misia53 29.08.2011 17:35
też wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak