Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

golonka pieczona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czosnek 4 ząbki
przyprawa do golonki Prymat
oliwa
Kucharek przyprawa uniwersalna
golonka 1 tylna

Przepis i sposób przygotowania na: golonka pieczona

golonkę oczyścić umyć,przyprawy przeciśnięty przez praskę czosnek i oliwę wymieszać po czym natrzeć golonkę i odstawić najlepiej na noc do lodówki następnego dnia podpiec z każdej strony na rumiano podlać wodą lub bulionem i gotować do miękkości,podawać z ziemniakami lub kaszą i suróweczką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 06.03.2014 07:22
przepyszne mięsko
m1monika 23.10.2013 09:52
pyszna goloneczka :-)
Ewelina38 14.05.2012 21:14
rewelacyjna goloneczka
Teresa19 21.09.2011 08:16
lubię
Grazyna0211 30.08.2011 10:40
ulubione danie mojego męża
Wafelek2601 31.07.2011 10:07
super golonka
MAR3STA 17.06.2011 21:49
świetna!
gosia47-47 15.06.2011 15:59
mniam
pioge7 15.06.2011 15:47
suoer

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak