Sposób przygotowania

golonkę oczyścić umyć,przyprawy przeciśnięty przez praskę czosnek i oliwę wymieszać po czym natrzeć golonkę i odstawić najlepiej na noc do lodówki następnego dnia podpiec z każdej strony na rumiano podlać wodą lub bulionem i gotować do miękkości,podawać z ziemniakami lub kaszą i suróweczką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    suoer
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super golonka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ulubione danie mojego męża
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjna goloneczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna goloneczka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !