Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka z papryką i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 200 g
papryka 1 szt
ser żółty 200 g
por 1/2 szt
czosnek 2 ząbki
oliwa 4 łyżki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka z papryką i serem

Każdy kotlet natrzyj czosnkiem, solą i pieprzem. Paprykę pokrój a paski. Por pokrój w talarki. Na łyżce oliwy podsmaż paprykę, por, dopraw solą i pieprzem. Ser pokrój w paski. W każdym kotlecie zrób kieszeń i włóż paprykę z porem i ser. Zepnij brzegi wykalaczkami. Smaż kotlety z każdej strony na rumiano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak