Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak z fasolką szpaagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś kurczaka ze skórą 4 pojedyńcze
marchewka 3 szt
fasolka szaragowa 100 g
masło 2 łyżki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak z fasolką szpaagową

Marchewkę pokrój w słupki, fasolkę rozmróź. Na maśle podsmaż marchewkę oraz fasolkę, dopraw. Natnij ostrym nożem piersi kurczaka, by powstały głębokie kieszenie. Kieszonki natrzyj solą, pieprzem i estragonem. Wypełnij kieszonki warzywami, zepnij wykałaczkami i smaż na rumiano ze wszystkich stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 15.06.2011 12:56
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak