Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ziemniaczki zapiekane z parmezanem i kminkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
parmezan 1 łyżka
kminek 2 łyżki
sól
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Ziemniaczki zapiekane z parmezanem i kminkiem

Ziemnaki obieramy, osuszamy i nacinamy paseczki tak by ich do końca nie przekroić. Skrapiamy oliwą, obtaczamy w kminku, soli i posypujemy delikatnie parmezanem. Zapiekamy 1 godzinę w 190 stopnaich.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 23.04.2013 21:40
uwielbiam zapiekane ziemniaczki, zwłaszcza z ziołami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak