Sposób przygotowania

Czerstwe bułeczki pokroić w drobną kostkę,można jeszcze podsuszyć.Masło rozgrzać na patelni,wsypać kostki bułki,dobrze wymieszać,aby cała bułka nasączyła się masłem.Na wolnym ogniu podsmażać stale mieszając,aby się nie przypaliła.Przełożyć na blaszkę i jeszcze można podsuszyć w nagrzanym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    bardzo je lubie,szczególnie do zupki cebulowej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    po prostu smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    też takie grzanki czasami robię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    bardzo fajne grzaneczki pasują do zup i sałatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !