Sposób przygotowania

Maliny przebierz, delikatnie opłucz pod bieżącą wodą i dokładnie osusz.Kilka dorodnych sztuk malin odłóż do dekoracji. Resztę malin zmiksuj i ewentualnie przetrzyj łyżką w naczyniu. Czekoladę połam na kawałeczki i stop w gorącej kąpieli wodnej. Śmietanę ubij na sztywno. Stopioną czekoladę połącz z jogurtem i ubitą śmietaną. Zmiksowane maliny wymieszaj z 1/3 musu jogurtowo-czekoladowego. Obie masy na przemian ponakładaj do pucharków. Przed podaniem każdą porcję deseru udekoruj odłożonymi malinami. Podawaj po schłodzeniu.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !